flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вакансії

13 травня 2015, 09:22

 ОГОЛОШЕННЯ

 

       Богунський районний суд м. Житомира оголошує конкурс на заміщення двох тимчасових вакантних посад: секретаря суду та секретаря судового засідання.

Вимоги до кандидатів:  громадянство України, вільне володіння державною мовою, вміння друкувати, знання ПК,  освіта за спеціальністю «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність» за  освітньо –  кваліфікаційним рівнем не нижче молодшого спеціаліста, без вимог стажу.   

Детальна інформація – за тел: 47-38-82 та за адресою : м. Житомир,  майдан Соборний, 1, каб. № 117  (  керівник  апарату суду).

Документи приймаються протягом 30-ти календарних днів із дня опублікування оголошення про конкурс.

 

 

Перелік документів для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади державного службовця

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії державного органу, в якому проводиться конкурс, такі документи: 

заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на державну службу та проходження державної служби; 

заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками; 

дві фотокартки розміром 4 х 6 см; 

копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

декларацію про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України "Про засади запобігання і протидії корупції";

копію документа, який посвідчує особу;

копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних);

довідку про допуск до державної таємниці (у разі його наявності).

Особи, які працюють у державному органі, де оголошено конкурс, і бажають взяти у ньому участь, зазначених документів до заяви не додають. 

Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Конкурсна комісія повідомляє кандидатів про результати конкурсу протягом трьох днів після його завершення. 

Протягом трьох днів з дати одержання повідомлення про результати конкурсу кандидат надає письмову згоду на проведення спеціальної перевірки та медичну довідку про стан здоров'я за формою 133/о.