flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід стосовно підозрюваного у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 152, ч.1 ст. 301-1 КК України.

06 грудня 2021, 15:39

В провадженні Богунського районного суду м. Житомира перебувало клопотання, подане слідчою Відділу поліції № 1 Житомирського РУП ГУНП в Житомирській області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно підозрюваного, якому повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 152, ч.1 ст. 301-1 КК України.
06.12.2021 року за наслідками розгляду даного клопотання слідчим суддею ухвалено рішення про його часткове задоволення, відмовлено в обранні запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, стосовно підозрюваного обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.
Дослідивши клопотання, додані до нього копії матеріалів з кримінального провадження, оглянувши в судовому засіданні матеріали кримінального провадження, слідчий суддя дійшов висновку про часткове задоволення клопотання у зв'язку з тим, що слідчим та прокурором не в повній мірі доведені обставини, викладені в клопотанні, не доведено наявність підстав для застосування щодо підозрюваного запобіжного заходу
у вигляді тримання під вартою.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Прес-служба суду