flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати проведеного анкетування

30 січня 2017, 16:52

 З 15 листопада по 23 грудня 2016 року в Богунському районному суді м. Житомира було проведено анкетування громадян – учасників судових проваджень з метою вивчення рівня довіри громадськості до суду та якості і ефективності роботи.

За результатами обробки даних анкетування встановлено, що переважна більшість респондентів високо оцінила рівень продуктивності, ефективності та якості судових послуг, наданих Богунським районним судом м. Житомира, та рівень забезпечення належних умов перебування в суді, рівень законності прийнятих рішень.

 

При підготовці аналітичного звіту про результати анкетування було опрацьовано 100 заповнених громадянами анкет. Метою опитування було отримання статистичних показників про стан задоволеності відвідувачів Богунського районного суду м. Житомир якістю судових послуг. Реалізація цієї мети передбачала вирішення таких завдань, як визначення оціночних показників щодо повноти, якості та доступності інформації для відвідувачів суду, в тому числі й на веб-сайті установи; дотримання термінів (своєчасного) судового розгляду; якості судових рішень та роботи суддів і працівників апарату суду.

Як уже зазначалося, переважна більшість респондентів високо оцінила якість функціонування суду. Щоб проілюструвати дане твердження подамо декілька діаграм з ключових запитань анкети:

 

 

 

 

  

 

 

 

Проведене анкетування дало можливість отримати загальне уявлення про якість роботи суду та визначити «проблемні ділянки» – показники, які потребують покращення, та з’ясувати причини, що обумовили низькі оцінки. Також результати опитування допоможуть керівництву суду визначити пріоритетні напрями поліпшення якості функціонування суду на майбутнє.

 

Богунський районний суд м. Житомира вдячний громадянам за ініціативну участь у анкетуванні, щирість та відповідальне ставлення до цього заходу, який дозволить налагодити зворотній зв’язок між судом і громадськістю та посприяє удосконаленню організації роботи суду й підвищенню авторитету судової системи в суспільстві.

 

 

 

Головний спеціаліст (із забезпечення зв’язків зі ЗМІ)