flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Богунському районному суді м. Житомира студенти здобувають практичні знання та навички.

22 лютого 2017, 10:59

 У Богунському районному суді м. Житомира студенти здобувають практичні знання та навички.

 

Невід’ємною складовою частиною процесу підготовки високопрофесійних кадрів є отримання студентами практичних навичок та знань.

Щороку студенти юридичних закладів міста та інших юридичних навчальних закладів України проходять навчальну практику у Богунському районному суді м. Житомира. Фахівці суду допомагають майбутнім правникам закріпити свої теоретичні знання на практиці, оволодіти сучасними методами та формами організації в галузі їхньої майбутньої професії.

Наразі у стінах суду здобувають практичні знання 10 студентів 4 курсу, що навчаються за спеціалізацією «Правознавство» у Житомирському кооперативному коледжі бізнесу та права та 7 студентів також 4-го курсу Житомирського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ.

Під час проходження практики студенти ознайомлюються зі структурою і діяльністю суду, вивчають нормативні матеріали, що регламентують роботу суду, знайомляться з методами вивчення та узагальнення судової практики, беруть участь у судовому засіданні при розгляді справ, вивчають роботу щодо організації діловодства суду і розподілу обов’язків між працівниками, прийому і відправки кореспонденції, прийому та обліку апеляційних скарг, організації архіву суду і зберігання справ, розглянутих у суді.