flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчальний тренінг у проекті USAID "Нове правосуддя"

31 травня 2019, 09:15

   Вчора на базі ТУ ДСА України в Житомирській області відбувся навчальний тренінг проекту “Проведення опитування учасників судових проваджень з використанням методології карток громадського звітування в судах”  Житомирської області, від імені ГО “Центр соціальної адаптації” за підтримки програми USAID “Нове правосуддя”.

   Представниками програми USAID “Нове правосуддя” доступною, зрозумілою мовою та за допомогою практичних навичок було донесено інформацію, яку необхідно застосувати на практиці, під час проведення опитування відвідувачів суду.

    Метою даного проекту є можливість з’ясувати думку учасників судових проваджень та відвідувачів щодо задоволеності роботою суду, своєчасністю розгляду проваджень, доступністю до суду.

   Дане опитування допоможе виявити, у разі наявності, недоліки роботи суду та правосуддя, які в подальшому будуть усунуті.

   

В заході взяли участь керівник апарату Сокульська Олена Василівна та головний спеціаліст із забезпечення звязків із ЗМІ (прес-секретар) Севрук Юрій Сергійович.

 

 

 

За повідомленням прес-секретаря