flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розпочато опитування відвідувачів суду

07 червня 2019, 11:11

   В рамках реалізації проекту “Проведення опитування учасників судових проваджень з використанням методології карток громадського звітування в судах” Житомирської області, від імені ГО “Центр соціальної адаптації” за підтримки програми USAID “Нове правосуддя”, 30 травня 2019 року відбулася робоча зустріч з метою обговорення змісту анкети опитування КГЗ.

   Під час зустрічі було підкреслено, що опитування відвідувачів суду за методом громадянського звітування проводиться задля отримання інформації про стан задоволеності якістю судових послуг.

    При цьому об’єктом опитування виступають громадяни, які є учасниками судових проваджень безпосередньо на момент опитування та інші відвідувачі суду.

 

   Проведене опитування дасть можливість: 

- отримати загальне уявлення про якість роботи суду;

- оцінити повноту, ясність та доступність інформації для відвідувачів суду;

- виявити рівень задоволеності громадян умовами перебування в суді;

- оцінити дотримання термінів (своєчасність) судового розгляду;

- визначити, як громадяни сприймають якість роботи суддів та працівників апарату суду;

- визначити, як громадяни, котрі вже отримали судові рішення в своїх справах, сприймають мотивованість та зрозумілість судових рішень.

   

     Дані проведеного анкетування слугуватимуть основою для напрацювання рекомендацій щодо покращення надання судових послуг. Узагальнені результати опитування громадської думки будуть опрацьовані, прийняті до уваги та оприлюднені на веб-сайті Богунського районного суду м. Житомира.

    Громадяни, які бажають взяти участь у даному заході, можуть отримати бланки анкет у прес-секретаря суду (каб. 413, 4 поверх ) та у холі на першому поверсі Богунського районного суду м. Житомира у віконці канцелярії (каб. 100).           

    Заздалегідь висловлює вдячність усім учасникам опитування.

 

За повідомленням прес-секретаря суду