flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова Богунського районного суду м. Житомира пішла у відставку

02 липня 2021, 15:10

17 липня 2021 року Вища рада правосуддя ухвалила рішення задовольнити заяву Наталії Гулак про її звільнення у відставку з посади судді Богунського районного суду м. Житомира.

Наталія Гулак більше 40 років пропрацювала у галузі права. Будувати кар’єру в юриспруденції почала з правоохоронних органів. Так, закінчивши у 1980 році Харківський юридичний інститут, свої перші кроки на ниві служіння Закону працювала, як стажист Прокуратури Житомирського району, а вже через рік працювала, як помічник прокурора Житомирського району.

Пропрацювавши близько 5 років у органах прокуратури вирішила зв’язати свою професійну діяльність з адвокатурою, тобто стати по той бік юриспруденції та перейти від представництва та захисту інтересів держави до захисту прав і свобод звичайних людей, де пропрацювала понад 15 років відстоюючи інтереси як фізичних осіб, громадян, так і юридичних.

Проте, як то кажуть, що то за солдат, який не мріє стати генералом, а юрист… суддею.  Наталія Гулак одягнула мантію та присягнула українському народу у 2001 році, ставши суддею Богунського районного суду м. Житомира. Протягом 20 років вона захищала права, свободи та інтереси громадян і держави, як суддя місцевого суду, а з 2014 року була обрана Головою Богунського районного суду м. Житомира. За час її головування робота суду була злагодженою, постійно перебувала на одній хвилі зі своїм колективом та своєчасно корегувала роботу суду.

Колектив Богунського районного суду м. Житомира дякує Наталії Гулак за яскравий і гідний приклад лідера, мудрого, відданого своїй справі та професійного керівника, який жодного разу не залишив свого підлеглого без підтримки, як у професійних моментах, так і з особистих питань.

Працівники суду побажали Наталії Гулак радіти життю, бути здоровою та не забувати про тих з ким працювала.

В свою чергу Наталія Гулак подякувала колективу за спільну роботу, підтримку та побажала кожному не втрачати сил та надії йти до мрії та успіху!!!