flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання з нагоди державного свята – Дня Конституції України!

27 червня 2014, 14:15

 Шановні колеги, друзі!

 
     Прийміть найщиріші вітання з нагоди державного свята – Дня Конституції України!
 
     28 червня 1996 року є знаковою датою в історії Української держави. Висловлюючи суверенну волю народу та спираючись на багатовікову історію українського державотворення та світовий досвід, було прийнято Конституцію України.
 
     Увібравши кращі традиції, Основний Закон не тільки закріпив правові основи незалежної України, але й визначив демократичну спрямованість розвитку держави, правової та політичної систем, покликаних забезпечити права й свободи людини і громадянина, їх ефективний і надійний захист.
 
     Конституція, що є юридичним відображенням об’єктивного ходу історичного розвитку суспільства та держави, не може не реагувати на зміни, що відбулися. І у ці непрості для нашої держави часи саме вона має стати фундаментальною основою розбудови нашої незалежності, становлення демократії, правопорядку і законності.
 
     У цей урочистий день зичемо вам міцного здоров’я, добробуту і щастя, натхнення, успіхів у всіх добрих справах та звершень заради реалізації основних принципів Конституції України – верховенства права, народовладдя та гуманізму.