flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду відповідача Сороколєтова Сергія Сергійовича

02 лютого 2018, 10:52

ОГОЛОШЕННЯ 

Богунський районний суд м. Житомира  викликає як відповідача Сороколєтова Сергія Сергійовича у справі № 295/341/18 за позовом Сороколєтової Катерини Іванівни до  Сороколєтова Сергія Сергійовича про розірвання шлюбу, в судове засідання, яке відбудеться  о 12:30  годині   13 лютого  2018 року в залі судового засідання № 4-Б-7 (м. Житомир, м-н Соборний, 1).

На підставі  ч.11 ст. 128 ЦПК України відповідач, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається до суду через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів, до дати відповідного судового засідання. З опублікуванням оголошення про виклик відповідач вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

У разі неявки справу буде розглянуто у  відсутності відповідача.

 

 

Суддя Богунського районного

суду м. Житомира                               /підпис/                             Лєдньов Д.М.

 

 

Відповідно до листа Державної судової адміністрації України №10-2141/18 від 24.01.2018 року «Про розміщення оголошень про виклик на офіційному веб-порталі судова влада України» до початку функціонування Єдиної судової інформаційно –телекомунікаційної системи, інформація про виклик у справі відповідача, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, розміщується безпосередньо судом на його офіційній сторінці веб-порталу судової влади України.