flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик відповідача Шевченка Максима Анатолійовича

24 січня 2019, 16:45

ОГОЛОШЕННЯ


       Богунський районний суд м. Житомира викликає як відповідача Шевченка Максима Анатолійовича у справі № 295/13051/18 за позовом Гольденберг Софії Янкелівни до Шевченка Максима Акатолійовича, третя особа на стороні відповідача: Приватний нотаріус Житомирського міського нотаріального округу Поліщук А. I. про визнання недійсним договору купівлі ­продажу, скасування державної реестрації, в судове засідання, яке відбудеться о 15:30 годині 18.02.2019 року в залі судового засідання № 2-Б-2 (м. Житомир, м-н Соборний, 1).
        На підставі ч.11 ст. 128 ЦПК України відповідач, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається до суду через оголошення на офіційному веб-сайті судової впади Украіни, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів, до дати відповідного судового засідання. 3 опублікуванням оголошення про виклик відповідач вважається повідомленим про дату, час i місце розгляду справи.
         У разі неявки справу буде розглянуто у відсутності відповідача.

 


Відповідно до листа Державної судової адміністрації України N°10-2141/18 від 24.01.2018 року ((Про розміщення оголошень про виклик на офіційному веб-порталі судова влада України» до початку функціонування Единої судової інформаційно -телекомунікаційної системи, інформація про виклик у справі відповідача, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, розміщується безпосередньо судом на його офіційній сторінці веб-порталу судової впади України.