flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик відповідача Охмак (Захарченко) Сніжану Володимирівну

25 лютого 2020, 16:48

 ОГОЛОШЕННЯ

 

       Богунський районний суд м. Житомира викликає як відповідача Охмак (Захарченко) Сніжану Володимирівну по справі № 295/18056/19 за позовом Охмак Володимира Кириловича до Охмак (Захарченко) Сніжани Володимирівни визнання особи такою, що втратили право користування жилим приміщенням, в судове засідання, яке відбудеться о 10:00 год 14.04.2020 року в залі судового засідання № 2-Б-2 (м. Житомир, м-н Соборний, 1).

         На підставі  ч.11 ст. 128 ЦПК України відповідач, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається до суду через оголошення на офіційному вебсайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів, до дати відповідного судового засідання. З опублікуванням оголошення про виклик відповідач вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

         У разі неявки справу буде розглянуто у  відсутності відповідача.

  

       Відповідно до листа Державної судової адміністрації України №10-2141/18 від 24.01.2018 року «Про розміщення оголошень про виклик на офіційному вебпорталі судова влада України» до початку функціонування Єдиної судової інформаційно –телекомунікаційної системи, інформація про виклик у справі відповідача, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, розміщується безпосередньо судом на його офіційній сторінці вебпорталу судової влади України.